Kahramanmaraş Teknokent Koleji
Haberler

Haberler

1401, 2021

Çağın Anlayışına Uygun Eğitim Teknokent Kolejinde

Geleceğin Mühendisleri Teknokent Kolejlerinde Yetişiyor Kahramanmaraş Teknokent Kolejinden mezun olan öğrenciler, üniversitelerde ;Elektrik Elektronik, İnşaat, Kimya, Makine Mühendisliği bölümlerine rahatlıkla girebilir ve İş yeri açma belgesi ile kendi iş yerini açabilir. Bununla birlikte "EUROPASS Belgesi" almaya hak kazanarak yurt dışında çalışabilir. Öğrencilerimiz okulumuzda çağın anlayışına göre hazırlanmış atölye ve laboratuvarlarında "Geleceğin Mühendisleri" olarak yetişmektedir.

1401, 2021

Geleceğin Mühendisleri Teknokent Kolejlerinde Yetişiyor

Geleceğin Mühendisleri Teknokent Kolejlerinde Yetişiyor Öğrencilerimiz okulumuzda çağın anlayışına göre hazırlanmış atölye ve laboratuvarlarında "Geleceğin Mühendisleri" olarak yetişmektedir.Bu özel imkanlara sahip öğrencilerimiz alanında tecrübeli ve uzman öğretmenleriyle yerli ürünler , yeni teknolojik çalışmalar ortaya koymak için çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

1401, 2021

Üreten Dijital Okuldan Covid 19 Sürecinde Emniyet Görevlilerine Destek

Üreten Dijital Okuldan Covid 19 Sürecinde Emniyet Görevlilerine Destek Kahramanmaraş Teknokent Koleji öğrenci ve alanında uzman ve tecrübeli öğretmenleri okulumuzun teknolojik donanıma sahip atölye ve laboratuvarlarında pek çok ürün imalatı yapmaktadır. Öğrencilerimiz okulumuzda çağın anlayışına göre hazırlanmış atölye ve laboratuvarlarında "Geleceğin Mühendisleri" olarak yetişmektedir. Son olarak Covid 19 sürecinde siperlik imalatına başlanmıştır. Üretilen siperlikler ilk olarak emniyet görevlileri ve sağlık çalışanlarına hediye edilmiştir.

Kayıt Hakkında Detaylı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

Kahramanmaraş Teknokent koleji hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.